Jag ligger så långt efter..

Hej fina! Det har vart så mycket senaste tiden så jag ligger efter med precis allt. Förutom att vara en rolig, tålmodig mamma har jag även börjat nya kurser, är ordförande i en förening, föder upp djur, bloggar, vloggar och ska samtidigt känna att jag har ork till allt. Så ja, nu ligger jag pinsamt mycket efter men kämpar mig ikapp nu!??

Igår hade vi tjejkväll med vårt vanliga gäng, mamma, jag, syrran, tjejerna och moster! Det blev först tacos och avslutades med sockerfria desserter! Emellan blev det lek och bus med mina trollungar som höll igång non stop hela kvällen! Klockan 20 nattade jag dom och båda somnade bums❤ Vi andra fortsatte kvällen med lite skitsnack och kvällen var fylld av skratt! Så mysigt med dessa kvällar?

När alla hade gått somnade även jag på stört, så trött var jag?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *