Min önskan slog in!

Minns ni igår när jag skrev att jag hoppas på att vi får vakna upp till synen av snö? Imorse kom vi upp och genast såg jag att det var vitt ute!? Haha jag är värre än ett barn!

Till lunch idag blev det pannkakor med hallon och vegetarisk ärtsoppa?? Mamma kom lagom till lunchdags så vi åt tillsammans och klädde sedan på oss och gick ut på promenad! Hundarna var så klart med och tjejerna gick med bestämda steg mot lekparken? Älskade barn!

Det är så roligt att se dom leka och visa vad dom vill. Att höra deras skratt och se deras leenden av lycka smälter mitt hjärta gång på gång!❤ Efter vi lekt klart fortsatte vi promenaden vilket var så skönt!❄️

Syrran kom förbi efter skolan och då blev det ett svettigt gympass! Uppdatering kommer imorgon??

Kvällen spenderades med mina hjärtan som vanligt och efter dom somnat gott tog jag ett bad. Nu är det sovdags och imorgon hoppas jag på ännu mer snö?❄️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *