Oroliga kvällar

Senaste kvällarna har tjejerna somnat som vanligt men vaknat flera gånger, ledsna varje kväll. Dom somnar inte om förrän man ligger bredvid men dom kommer ändå inte in i djup sömn. Tänk typ när man sover men så lätt att man hör allt runt sig, förstår ni hur jag menar? Så blir det för dom så så fort jag rör mig eller försöker ta mig ut så vaknar dom igen, men även om jag ligger bredvid vissa gånger! Hoppas det blir bättre snart❤

Idag blev det en lugn, mysdag inne främst. Mamma och syrran kom hit efter skola och jobb och även pappa kikade förbi en snabbis. Efter kvällsmaten var det bara jag och tjejerna hemma igen och då blev det lek, bus och gos i vanlig ordning. Dom fick kvällsgröten vid 18.30 och bäddades ner och pussades godnatt strax efter 19. Båda somnade på stört men har vaknar några gånger.

Jag själv hann dock med ett bad och lite hemmaspa med min Lumi och ansiktsmask så nu är huden betydligt piggare och har mer lyster!? Imorgon kommer dom och ska göra rent avloppet i köket typ, någon stamspolning eller något, jag vet dock inte när dom kommer så blir spännande att se när dom dyker in? Nu är det dock sovdags och jag håller tummarna på en bra natt! Sov gott fina ni!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *