Handla med barn

Haha ja.. Det är sällan jag handlar med flickorna, om det inte är en mjölk eller bara ha dom fastspända i vagnen inne på Kappahl? Att storhandla själv med dom kommer aldrig hända. Inte förrän dom lyssnar på vad man säger iallafall och inte springer åt olika håll??

Idag hämtade vi iallafall upp mamma efter jobbet och åkte och handlade lite mat. Det var verkligen helt soppslut i kylen? Skönt att fylla på lite innan lön? Vi tog varsin kundvagn och varsitt barn och då går det supersmidigt, men det är omöjligt att ha dom i själva vagnen, tillsammans, ståendes/sittandes = mat på golvet, kläder slits av och barn som klättrar och försöker ta sig ur.. En pärs med andra ord, så för allas säkerhet är vi minst två eller så åker jag med syrran?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *