Nyårslöften – ett måste?

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott! Tjejerna hade svårt att sova igår kväll och vaknade efter läggning och somnade inte om förrän 22 så idag gav dom oss sovmorgon till klockan 9!?? Tack mina små hjärtan!? Tjejerna leker lite just nu och jag ska ta och fixa frukost.

Nytt år innebär ju i de allra flesta fall nyårslöften. Har ni några? För mig funkar det aldrig av någon anledning utan jag kör istället med nyårsmål! Alla mina mål för 2018 kommer jag inte gå ut med riktigt ännu men ni kommer så klart följa med på varenda resa som görs detta år och a l l a mål ska tas i hamn! Är ni lika taggade som jag?!

Så vad har ni för mål eller löften? Mina är att ta mig till den titel jag vill inom jobbet, klara de studier som är kvar för att sedan söka vidare till den inrikting jag vill innan årets slut, vi ska ha hittat drömlägenheten så jag slipper stressen med att bo högst upp utan hiss och jag ska fortsätta kämpa med gymmet och träning över lag för att få tillbaka kroppen och leva ett sunt liv!?? Är ni redo??

Loading Likes...

1 reaktion på ”Nyårslöften – ett måste?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *