Leva & Bo,  Mammarollen,  Träning,  Vardag

Mitt mest nakna inlägg någonsin

Nyårslöften hit och nyårslöften dit. För er som inte såg tidigare inlägget så drar jag det kort, jag kör med mål istället! Ett av mina mål är att komma i form igen och detta är nog mitt mest nakna inlägg någonsin! Jag kommer berätta ärligt och varför då tänker ni? Jag vill ha med er på denna resa och tänker att vi kommer kunna peppa varandra och ge tips och råd! Bra va?

Precis innan jag blev gravid bestämde jag mig för att ta tag i det och återfå den kropp jag hade innan det tog slut mellan mig och mitt ex varpå jag la på mig lite trivselkilon. Just då plussade jag på stickan och det blev ju som ni vet en lite annan resa. På invägningen hos BM vägde jag 64 kg och gick upp 13 kg allt som allt. Dagen efter tjejerna fötts och all vätska var borta hade jag gått ner till startvikten igen vilket kändes fantastiskt. Under tiden jag ammade åt jag precis allt jag var sugen på (mammor, ni vet) och gick ändå ner i vikt. Jag var så nöjd med hur jag såg ut då och kom i alla kläder jag ville!

När jag sedan slutade amma fortsatte jag dumt nog äta det jag ville och vilken människa som helst kan ju räkna ut utgången av det. Jag gick upp i vikt igen..

Ett av mina mål är alltså att återfå kroppen igen, återfå styrka, ork och känna mig pigg och nöjd med mig själv! Jag har mitt gymkort och går så ofta jag kan men kommer även ändra matvanorna en del. Till att börja med så hakade jag på trenden på Instagram om att antalet gillningar på en bild är det antalet dagar jag ska gå utan godis, och jag är så peppad! Jag kör dock en egen variant av det och kommer även räkna med allt som innehåller onödigt socker, fika, godis, hämtmat, ja ni förstår. Dricka dricker jag aldrig utan enbart kolsyrat om det inte är vatten, och hämtmat blir det sällan heller. Men godis och annat onyttigt går inte att ha hemma.

Nu är vi uppe i över 200 dagar utan detta och vi börjar imorgon! Är ni med? Mamma följer de antal dagar jag kör med och jag vägde in mig själv idag. Startvikten är 66 kg och målet är 57kg samt komma i min favoritklänning! Största målet är att känna mig fin i de kläder jag vill ha och återfå styrkan i kroppen. Nu kör vi!?

Inget filter, inget hålla in magen etc!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *