Året som gått

Hej mina fina! Hoppas ni haft ett fantastiskt avslut på 2017 och en underbar start på nya året! Själv hade vi en lugn dag vilket var såå skönt! Jag träffade Helena en stund på eftermiddagen och sen blev det nyårsfirande hos föräldrarna. I år blev det bara familjen vilket var väldigt mysigt!

Vi började med god mat och avslutade med lyxig efterrätt! Middagen bestod av potatisgratäng och vegbiff och efterrätten bestod av chokladkupol med kladdkaka, jordgubbsmousse och amerikanska blåbär samt toppat av hemgjord chokladsås. Det blev så mycket jordgubbsmousse så jag portionerade ut det i formar så alla fick en varsin också och toppade med krossad digestive och riven vit choklad??

Vi avfyrade lite raketer vid 21 och därefter åkte jag och tjejerna hem. Jag tyckte det var bättre att dom sov i deras säng där dom sover bäst och eftersom tjejerna inte är vakna klockan tolv och jag var så trött så var det skönare att åka hem och göra kväll! Det blir ju annat när tjejerna är större och är vakna längre? Tjejerna somnade direkt när vi kom hem och jag passade på att städa lite innan raketerna drog igång. Man ser perfekt från balkongen så jag kikade lite där innan jag kröp ner i sängen och somnade gott!?

 

Det här året har vart toppen. För min egen del har den inneburit en hel del motgångar men dessa är till för att tacklas och det har jag gjort! Mitt år såg inte riktigt ut som jag planerat vad gäller utställningar, tävlingar, plugg etc men vad gör det? Det är nytt år och därmed nya möjligheter och nya tag! I år har jag sådana mål och jag ska uppnå varenda en! Ni ska så klart få vara med på denna resa?Tjejernas år har dock vart ännu mer fantastiskt! I början av året var dom bara två pluttar på tre månader???? Vi började året med att flytta hit vilket var fantastiskt! Tjejerna fick det rum jag alltid drömt om och djuren likaså! Tjejerna har utvecklats och lärt sig saker varje dag detta år och det har vart så många “första” upplevelser hela 2017! Första krypet, första steget, första ordet, första klättrandet osv. När jag kollar på bilder från året som gått så ser man verkligen vilken skillnad det är på flickorna! Dom har verkligen utvecklats till små fantastiska barn!! Jag har inte små bebisar längre? Jag älskar dock att se vilka små individer dom blivit och det nya året kommer innebära nya framsteg, nya utvecklingssteg, nya framgångar och ännu mera skratt, kärlek och lycka!❤ Och kanske ännu fler gråa hårstrån???Nu välkomnar vi 2018 med öppna armar och ska ha ett fantastiskt år med mycket framgångar! Gott nytt år!?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *