En julafton att minnas

Hej mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk jul tillsammans med nära och kära! Det hade vi? Jag vaknade igår vid 8 av att tjejerna hade hittat deras advents- och morgonpaket som dom lyckligt satt och öppnade i sängen? Därefter blev det frukost. När vi hade ätit upp blev det lek och bus och jag försökte packa lite under tiden. När dom sedan sov middag fixade jag hemmet och matade djuren samt lagade lunch.

Efter lunchen hämtade vi upp tjejernas gammelmormor och åkte till föräldrarna där alla väntade! Tiden gick så galet fort och det var så skönt väder så vi passade på att ta en promenad innan Kalle. Sen satt alla bänkade framför TVn! Kvällen gick så fort och efter maten kollade vi ut genom fönstret och såg tomten komma?? Fia blev lite rädd men Saga tog alla paket han hade och delade ut? När tomten hade gått blev det julklappsöppning och vi fick så galet mycket, fina julklappar! Jag är så glad över varenda grej och tjejerna lika så❤

Vi kom hem ganska sent men tjejerna som hade somnat i bilen på vägen hem somnade om direkt när vi kom in. Jag passade på att bygga ihop deras nya, superfina kök? Ni kan ju gissa om jag somnade ovaggad..? En fantastisk dag som man helt klart kommer minnas❤ Bilder kommer under dagen

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *