Julkalender – Lucka 24

Tävlingen är sponsrad & i samarbete med Cotton Stories

Det är juuuuuulafton!!? Fler som vaknade lyriska?! Dagens lucka är öppnad och i samarbete med Cotton Stories! En lycklig vinnare vinner en avmålning av en ultraljudsbild!?

Jag älskar Cotton Stories arbete och den tid och kärlek dom lägger ner på varenda målning dom gör. Jag är så fascinerad över hur duktiga dom är!

Så, för att delta behöver du bara svara på frågan;

• Vad önskar du dig mest i julklapp???

Tävlingen pågår till klockan 22.00 och vinnaren presenteras i vanlig ordning i ett nytt inlägg därefter! Lycka till!✨ Glöm inte följa Cotton Stories på Instagram för att se deras fantastiska arbete!?

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Julkalender – Lucka 24

  1. Jag hade en väldigt jobbig graviditet med mina tvillingar då de låg i samma hinnsäck och vi trodde inte att båda skulle klara sig då det medförde så stora risker. Därför kunde jag aldrig njuta av graviditeten och av det faktum att vi väntade tvillingar innan de föddes i v 29. Så jag önskar mig en målning från Cotton stories av ett av alla ultraljud vi gjorde i julklapp för att kunna påminna mig om hur fantastiskt det är att vi nu har två fina barn, speciellt de dagar (många!) då de driver mig till vansinne och livet på hemmaplan känns tufft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *