Lilla julafton & sjuka barn

Idag har vi vart hos tjejernas gammelmorfar och firat lilla julafton, jag, tjejerna, syrran och brorsan! Årets jul blir annorlunda då det blir vartannat år med vilka som kommer, så även moster och hennes sambo kommer fira hos hans föräldrar då dom aldrig firat där. Så i år blir vi “bara” familjen och mormor?? Men det blir ju lika mysigt för det?

Hur som helst så firade vi lilla julafton idag och tjejerna som redan fått julklappar tidigt av gammelmorfar fick även mer nu! En varsin docka som kan låta och varsin bok? Jag fick en skänk för en månad sedan i tidig julklapp och även ett set från Rituals, mina favoritprodukter! Bilder kommer sen?

Saga har vart väldigt lugn idag och lite småvarm så när vi kom hem tog jag tempen och visade på feber så vi får se hur det ser ut ikväll? Älskade hjärtat? Tjejerna som nästan aldrig är sjuka.. Nu hoppas jag bara hon blir bra nu så hon är pigg på julafton!❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *