Nu är det countdown!

Hoppas ni haft en toppendag idag! Här har det busats och lekt hela dagen? Mamma kom förbi efter jobbet och då åt vi lunch tillsammans. Därefter hämtade jag syrran på skolan och så åkte vi till gymmet. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon???

Hur som helst så blev det god kvällsmat tillsammans med mina stjärnor när jag kom hem och efter blev det ett bad! Ibland äter dom jättefint och ibland är maten över hela dom? Älskar kontrasten! Vi har alltid musik på här hemma och tjejerna älskar det lika mycket som jag och vi dansar alltid! För några dagar sedan hade vi ju koja i deras säng och jag smygfilmades Fia när hon dansade till introt av Musses Klubbhus, mitt hjärta smälte?❤

Jag har städat och plockat lite under kvällen sedan tjejerna somnade och sen blev det blodapelsin och kiwi framför Victoria’s Secret fashion show! Nu är det sovdags och jag hoppas på en bra natt med mycket sömn! Nu är det officiell nedräkning till julafton och imorgon är det redan 20e december???

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *