Jag blev påmind

Idag fick jag en påminnelse på Facebook. En bild jag tagit för precis ett år sedan. En bild som gör mig väldigt blödig! Som om det vore något nytt då tänker ni?

Här var tjejerna ganska precis 3 månader och jag kan verkligen inte förstå hur dessa små prinsessor nu springer runt och gör hyss hela dagarna! Var tog tiden vägen?! Ni börjar väl tröttna på mitt sentimentala snack men allvarligt! Snart får jag fira min andra jul med mina barn, snart är det 2018 och då räknas månaderna bara ner tills det är dagisdags och ännu konstigare, tvåårskalas!

Ja jäklar vad långt fram jag tänker men i februari var det två år sedan jag plussade så ni förstå ju att tiden susar förbi! Var är mina små bebisar?! Nu är det två glada, goa, roliga, busiga, envisa, snälla, tokiga, underbara, målmedvetna och fantastiska barn jag har här hemma! Stoppa tiden!❤ Mina underbara tjejer, er gör jag allt för!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *