Provkväll & lekkompisar

Goddagens mina fina vänner! Idag har vi bara vart hemma och fixat. Jag har sanerat hela hemmet och efter lunch kom mamma, syrran och hennes kompis Frida. Jag ställde mig och bakade lussebullar och när jag var klar kom moster och sen även mammas kompis, hennes dotter och hennes dotter haha!

Vi har haft provkväll av de produkter jag säljer så man har fått chansen att prova de saker jag hade hemma. Fler skulle ha kommit men fått förhinder men vi hade trevligt ändå! Det blev massa god fika som bestod av knäck, julmust och nybakta lussebullar??

Tjejerna fick en kompis idag i mammas kompis dotters, dotter, Majken. Dom lekte så fint och härjade som tre vildingar!? Det städade hemmet som var tidigare syntes inte till sen? Det var iallafall en supertrevlig kväll och vi var trötta allihop efteråt. Nu är det soffhäng på schemat!❄️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *