Julkalender – Lucka 15

Tävlingen är sponsrad & i samarbete med Greatdays

Dagen lucka är öppnad och jag kan inte förstå att det bara är 9 dagar till julafton!?? Som jag längtar! Idag har vi en toppenvinst där en lycklig vinnare vinner en upplevelse för två hos Greatdays till ett värde av 600-700sek!? Hur spända är ni på denna vinst?!

För att delta behöver du bara svara på frågan;

Vem skulle du vilja ta med dig & vad skulle ni vilja göra om tomten gav just dig denna present?? Tävlingen pågår till klockan 20.00 och därefter presenteras vinnaren i ett nytt inlägg! Lycka till!? Glöm inte följa Greatdays på Instagram också för att inte missa något spännande!✨

Loading Likes...

11 reaktioner på ”Julkalender – Lucka 15

  1. Jag hade velat umgås på spa med min sambo. Det hade blivit första gången på tu man hand sen sonen kom för 13 månader sedan. Vi har gått igenom 8.5 månad av kolik, reflux, komjölksproteinallergi och spädbarnsastma. Äntligen börjar vi få en normal vardag med barn och lite avkoppling vore skönt!

  2. Jag skulle ta med min älskade syster som jag träffar alldeles för lite nu för tiden. Vi är både i desperat behov av lite “egentid” ifrån våra familjen och små barn. Att få bjuda med henne på något lite lyxigt och sen bara få tid att prata med varandra i lugn o ro. <3

  3. Jag skulle ta med min syster, först om jag fick den här julklappen så skulle jag göra en fuldans av lycka, sen skulle vi åka på nåt spa och mysa ? Kram Malin

  4. Min sambo, vi har knappt haft barnvakt och partid på 4år sen första sonen kom! Vore så härligt med en lugn stund för bara oss två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *