1 - 1 1/2,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Recension av Baby Jogger City Mini GT Double

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

 

Då mina kära vänner är det dags för recension av vår nya vagn! Jag vet att många tvillingföräldrar kikar på denna, och många likt mig själv i början kanske är skeptiska till denna vagn men jag lovar att detta är den mest fantastiska tvillingvagn som existerar!

 

Till att börja med så är det vanliga sittdelar, de är alltså inte ergonomiska. Jag gillar inte alls de ergonomiska sittdelarna som de flesta vagnar har och tjejerna instämmer där. Ryggen är något lutad bakåt men barnen kan sitta rätt upp utan problem och lutar sig skönt tillbaka om dom känner för det. Ryggen har inga speciella lägen utan regleras med ett spänne och du kan därför välja vilket läge du vill.

 

Det är fullt liggläge vilket är något jag önskat länge i vårt vagnletande. Bakpå är det nät som gör att luften cirkulerar genom hela vagnen vilket är toppen en varm sommardag när man vill att barnen sover utomhus. Det finns även ett skydd som fästes över för att göra så det inte blåser igenom vagnen, exempelvis nu när det är kallt. Detta skydd rullas upp och syns inte när det inte används!

 

Handtaget går att reglera i flera olika höjder och passar därför både den långe och korte föräldern.

Vagnen har dom bästa suffletter jag vart med om som kan ställas in på flera olika sätt beroende på väder och vind. Suffletterna har även två tittrutor som barnen kan se igenom.

 

 

Vagnen har 5-punktssele och axelremmarna kopplas lätt av om man bara vill ha grenbanden. Axelremmarna går även att reglera i höjd smidigt.

 

Hjulen är relativt stora vilket gör körkänslan väldigt skön. Den är enormt lättkörd och den skönaste tvillingvagn jag kört. Bakhjulen är fasta medan framhjulen är roterande men går även att fästa med ett enkelt klick. För du upp knappen låses hjulen och däcken blir fasta, är knappen nere är hjulen roterande. Första bilden nedan är hjulen låsta på, de andra två är de olåsta.

 

Till skillnad från andra vagnar låser du inte vagnen med hjälp av foten på en pedal, utan med en spak på höger sida om vagnen. Du dra smidigt upp spaken för att låsa den och för att låsa upp finns det två grå små knappar som du drar upp för att sedan dra ner spaken samtidigt.

 

   

 

 

I sätena finns två D-öglor var vilka du smidigt kan fästa vissa åkpåsar i, väldigt smidigt för att inte få som att glida ur vagnen. Öglorna kan även användas till Baby Joggers fotstöd som går att köpa till. Bygel går även att köpa till och det ska vi göra senare, även snacktray finns.

 

Vagnen fälls snabbt och smidigt ihop med hjälp av två handtag i sätet. Båda handtagen dras upp samtidigt och så är vagnen ihopfälld! Baby Jogger blir minst av alla tvillingvagnar ihopfälld vilket är till stor fördel!

 

Varukorgen är relativt svår att komma åt men tack vare alla andra plus gör det inget att man går böja sig för att komma åt!

 

Bästa regnskyddet som finns till vagnen är deras egna skydd. Detta är genomskinligt så barnen kan se ut och samtidigt täcker det hela vagnen så det blåser inte på barnen och dom blir aldrig blöta. Det finns lufthål på sidorna och en dragkedja uppepå för att lätt komma åt barnen. Bakpå vagnen fästes två remmar som gör att skyddet sitter åt ordentligt, detta öppnas upp när barnen ligger ner. Regnskyddet fästs med kardborre runt chassit vilket gör att deras egna regnskydd är det som passar allra bäst.

På regnskyddet finns även en bygel som gör att du inte måste ha suffletterna nere för att hålla upp det!

Jag fäller ihop vagnen med åkpåsarna i och det utan problem! Vagnen blir fortfarande lika liten som om dom inte vore i. Jag har även provat med sittdynor vilket funkade lika bra!

Jag beställde min på Babyland torsdag kväll och fick den hemlevererad till dörren kvällen efter! Så smidigt! Just nu har Babyland även rabatt på Baby Jogger så passa på att beställa nu så kanske även du har din hemma imorgon kväll!

5 kommentarer

  • twinmom

   Hej! Vad roligt att du hittade hit!
   Jag fäste mina åkpåsar med fästena som dessa hade, och fäste i öglorna i sätet på vagnen. Dessa åkpåsar hade även tyg som skulle dras över ryggstödet på vagnen men då det inte går helt på BJ så vek jag bara över en liten del över kanten men fick alltid rätta till det efter att tjejerna sovit och skulle sitta upp i vagnen igen. Krångligt men det funkade absolut! Är det nyaste modellen ni har? Vi har haft båda och jag tycker nyaste inte alls är lika glatt i tyget vilket jag tyckte underlättade massor🤗
   Tack snälla du!🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *