Moms night out

Godmorgon mina fina! Hoppas ni sovit gott! Gårdagen var väldigt hektisk och gick verkligen i ett. Klockan 8.30 åkte vi och hämtade hö i stallet för att sedan hämta mamma och syrran och sedan hem och lämna hundarna. Därefter styrde vi båten mot Drottningholms Slott efter att ha lämnat lite leveranser i Barkarby.

Julmarknad stod på schemat igår och vi hade så mysigt!?? Tjejerna var lite smått onöjda i början då dom bara ville gå men på grund av att det var så mycket människor så gick det inte att låta dom gå själva hela tiden. Vi hade supermysigt ändå och handlade lite småsaker bara. Bilder kommer senare då allt är i kameran som är hos föräldrarna?

Efter Drottningholm åkte vi vidare till min mormor som fyllde 61 år och firade henne. Det blev lite fika och mycket skratt och alla blickar var som vanligt på tjejerna?

Vi hann inte vara kvar så länge då jag skulle ut och äta med en kompis så mamma, syrran och tjejerna släppte av mig hemma strax efter 17.30 så jag kunde göra mig i ordning. Sen blev jag hämtad av Helena 18.50 och så åkte vi ner på stan.

Vi hade bord på Tabazco klockan 19. Det blev tapas precis som förra gången men inte alls lika gott, tyvärr. Jag lyxade även till det med lite vin till maten? Det blev så klart mycket bebisprat men också mycket annat skit, och mycket skratt så klart! En trevlig kväll med andra ord? Jag var hemma strax efter 23 och då var det bums i säng! Idag vaknade jag av mig själv klockan 10.50 så gissa om denna natt behövdes? Men nu längtar jag tills mina grodor kommer hem❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *