Blandat

En livsfarlig upplevelse

I eftermiddags tänkte jag att jag och flickorna skulle ta oss ut en stund efter mellis. Sagt och gjort, vi drog på oss kläderna och gick ut. Efter vi kom ut gick vi till lekparken samtidigt som det började mörkna ute. Dom lekte och skulle göra varenda grej som finns där, gunga, leka i bilen, rutchkana, you name it. Efter ett tag började dom gå ifrån lekparken och då skulle vi gå på promenad?

Att gå med dessa två själv, som gärna ska springa åt olika håll, precis vid en väg, det är en livsfarlig upplevelse och hjärtat är i halsgropen under hela upplevelsen? Dom är dock väldigt duktiga och Saga lyssnar så gott som alltid, men Fia däremot har en egen vilja mesta delen av dygnet. Saga håller gärna handen så då vet man ju var man har henne, men syrran springer några meter framför.

Efter ett tag ville Saga hoppa upp i selen så då blev det genast lite lättare att hålla koll på vildingen Fia? På vägen hem hittade Fia världens största vattenpöl som hon så klart skulle plaska i. Hon stampade där i så vattnet skvätte ända hem?? Knäppgöken själv❤

När vi väl kom hem blev det lite mys i soffan innan kvällsmaten skulle lagas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *