Sån beslutsångest – What to do?

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från BlueBox

Godmorgon mina solstrålar☀️ Hoppas ni sovit gott inatt! Vi har sovit helt okej och har precis ätit frukost?

Som ni vet så provade vi en ny blogg i några dagar och jag är så kluven i vilken jag ska ha. Designen var inte alls klar på den andra men den är betydligt bättre än denna och smidigare att blogga ifrån! Det är omständigare med denna och jag känner inte samma glädje i bloggandet här som på den andra. Kanske är svårt att förstå varför men så mycket spelar in.

Såå, nu vill jag veta vad ni tycker! Vilken gillar ni bäst? På den andra blir det mer inlägg eftersom det är roligt, här blir det förre för att det är omständigt.

Help a lost mama out❤

 

 

 

 

1 reaktion på ”Sån beslutsångest – What to do?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *