1 - 1 1/2,  Mammarollen,  Saga,  Vardag

Det var blod överallt

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Babyland

Alltså ångesten idag är enorm. Jag mår rent av piss och har sånt dåligt samvete så det heter duga. Idag när jag vek in alla kläder som tjejerna rivit ur under tiden jag vek i en av deras lådor så gav jag till slut upp och kastade i resten och sa till flickorna att vi inte skulle riva ur allt, så stängde jag lådan samtidigt som jag pratade med Fia, varpå Saga var bakom mig och började gallskrika. Jag vande mig snabbt och insåg att jag stängt lådan med hennes finger på sidan!! Snabbt som attan fick jag bort fingret och höll om henne samtidigt som jag försökte lugna henne. Mitt hjärta slog i tusen, det var ju jag som stängde den på henne!? Höll om henne länge men hon hade så ont och när jag väl skulle kolla fingrarna så var jag helt blodig, alltså verkligen blod  ö v e r a l l t ! Paniken som uppstod när jag insåg att hennes finger hade skurits upp. Jag bara skakade samtidigt som tårarna sputade på både mig och tjejerna och samtidigt som jag försökte klä på tjejerna OCH mig själv! Klädlådan var rätt framför men jag hittade inga kläder, då förstår ni kanske paniken!

Saga fick sitta i selen och Fia i vagnen och så sprang vi till akuten. Väl där bröt jag totalt ihop igen, det var ju jag som klämde henne? Det var en jättegullig sköterska i luckan som tog emot oss och vi fick vänta i väntrummet ett tag. Sen blev vi inkallade till ett rum där vi fick vänta ett bra tag på läkaren som när han väl kom bara kollade och sa att det inte var någon ide att sy för det skulle bara göra mer skada än nytta.

Saga var sig själv snabbt efter olyckan men jag ville ha det kollat och mitt dåliga samvete kommer nog aldrig gå över. Den där känslan av att vara världens sämsta mamma är det enda jag känner just nu. Jag har gråtit hela dagen och när mamma kom från jobbet åkte jag till stallet och fixade allt och där släppte allt. Ni vet den där spänningen man får när man gråter mycket och är orolig, efter en jobbig händelse, den släppte då och jag blev så sjukt trött! Tror dom flesta förstår vad jag menar! Mitt älskade lilla hjärta❤

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *