Det slog mig..

 

 

Inlägget innehåller reklam från Kicks

God kväll mina fina! Hoppas ni haft en toppendag. Imorse vaknade jag av två pratande tjejer i sin säng strax innan 8, vi åt lite frukost och sen somnade vi om till 9.40? Chocken när jag kollade på klockan var enorm.. Man var nästan för utvilad då istället. Man är aldrig nöjd? Skämt å sido, men det var enormt skönt att få sova ut!

Tjejerna var som ni vet med mamma när jag och mormor var på Erikslund och dom hade en riktig mormor – barnbarndag!? Dom har lekt och busat ena dagen och avslutade i lekparken innan jag kom hem.

Att få dessa bilder värmer hjärtat så enorm och nu när jag redigerade bilderna jag fick så slog det mig att detta är mina barn. Det låter konstigt, jag vet, men man lever i vardagen och det är ständigt fullt upp så när man väl landar och hinner tänka så slår det mig verkligen. Tänk att just dessa små prinsessor för över ett år sedan låg i min mage, man undrade ständigt vilka dom var, hur dom såg ut, hur dom kommer bli. Och nu är dom här, två friska, vackra, roliga, fantastiska små prinsessor och dom är mina! Tänk att just jag fick dessa mirakel! Jag!?❤ Jag är lyckligast på denna jord?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *