Blandat

Partykungen.se – Allt för en lyckad fest

Inlägget innehåller reklam och är i samarbete med Partykungen

Som ni säkert inte missat fyller min kära syster snart 18 år, 18 ÅR! För mig kommer hon dock alltid vara den där 6 åringen som sprang runt och lekte med Barbie??

Jag är i full gång med att planera hennes stora dag, som kommer vara uppdelad i två dagar. Spännande, right?? Att fylla 18 är ju stort, och mycket sitter ju i dekorationerna på en fest, så vilket företag erbjuder allra bäst utbud?

 

Partykungen.se så klart!✨

 

Partykungen har verkligen allt och lite till. Ett så brett utbud som du kan tänka dig och precis allt du behöver samlat på ett och samma ställe. Jag är inte ute efter “vanliga”, enkla detaljer, utan vill ha det där lilla extra vilket Partykungen har gott om! Förutom dekoration har dom både maskeradkläder, godis, ballonger, snacks och spel, precis allt du behöver för en lyckad fest eller kalas!

 

Unicorn-tallrikar

 

Partykungen har en lättnavigerad hemsida som lätt tar dig dit du vill. Du kan söka på kategorier, färger eller teman vilket gör att du snabbt hittar precis det du söker.

 

Jag som alltid bakar själv till alla event, vilket jag älskar att göra lite fancy, köper så klart all dekoration till fikat hos Partykungen med. Bland annat dessa underbara guldstjärnor gjorda av socker??

 

Sockerstjärnor

 

Är du ute efter spännande, roliga prylar till festen eller söta dekorationer till barnkalaset? Eller kanske dekoration till kommande babyshower? Då är Partykungen utan tvekan rätt ställe för dig! Om du handlar för 500:- eller mer är det fri frakt och med tanke på utbudet så är man uppe i den summan på nolltid!?? Glöm inte följa Partykungen på Instagram också så missar ni inga nyheter!?

 

Överraska barnen med denna störtsköna maskeraddräkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *