1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna

Det blev ett besök

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Miniroom

Idag var vi till läkaren på förmiddagen och efteråt tänkte jag att vi skulle åka förbi tjejernas gammelgammelfarmors och farfars grav. Så det gjorde vi. Tjejerna fixade så fint och kollade på alla fina saker vid graven?

Jag blir så enormt känslig. Ingalill, min gammelfarmor var en av dom bästa människorna som funnits på denna jord. Hon var alltid glad, verkligen alltid! Hon lekte, busade, gjorde dom bästa pannkakorna och var alltid en varm människa man verkligen trivdes med.

Jag satt där vi graven och tänkte på om hon faktiskt tittade ner på mig och var stolt. Är hon det? Jag vet inte, men jag vill tro det. Jag vet att hon hade älskat att träffa tjejerna och jag önskar inget hellre! Världens bästa flickor och världens bästa Inga-Lill!?

Det är så jobbigt att vara där men samtidigt rofyllt. Jag hade så gärna träffat henne innan hon gick bort och jag önskar så att hon fanns än idag. Jag kan bara säga att jag alltid kommer sträva efter att själv bli som henne. Du är för alltid saknad❤

Jag tycker det är bra att tjejerna får följa med, att det blir naturligt att hälsa på trots att hon inte finns i livet. Jag kommer alltid berätta om henne och jag vill att tjejerna ska känna att dom kände henne, trots att dom aldrig hann träffa henne?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *