1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  S&S

Extra mycket bebisgos

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Smartphoto

God kväll mina fina! Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag kraschade dammsugaren så städningen ligger efter men istället har vi lekt och busat ännu mer!????

Idag fick vi finpaket leverat till dörren av FedEx! Lycka är!! Det var vår nya sele som jag älskar redan nu! Imorgon kommer bilder och video upp?

Mamma och syrran kom hit efter jobb och skola och då blev det en tur till gymmet mig min och syrrans del. Svettigt men skönt efter!?? Därefter åkte vi hem och åt mat samt duschade. När dom hade åkt busade jag och flickorna på deras rum innan läggdags. Mina roliga, tokiga små trollungar!❤

Jag passade på att ta ett bad när tjejerna hade somnat men vid 20 vaknade Saga och vägrade somna om. Vi tappade ur badet och fyllde nytt och hade mamma och Saga-mys! Lilla trollunge? Efter badet busade vi en stund innan vi skulle ut med hundarna en sista gång. Sen har vi bara myst i min säng tills hon somnade! Jag älskar det här, när man får lite egentid med dom, bara massa mys! Mina små minimänniskor?

Nu är det sovdags för denna mamman och imorgon blir det julklappsshopping???❄️ Sov gott fina ni?

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *