0-3 månader,  1 - 1 1/2,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S

Jag får panik, det går för fort

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Bluebox

Är det bara jag som får panik över hur fort tiden faktiskt går? Tjejerna är 14 månader, men det känns som jag dels plussade igår men även som att det var igår dom kom! Allt dom lärt sig under desss månader är ju faktiskt helt galet. Från att vara helt beroende av sin mamma så är det nu två små trollungar som kan massor själva! Dom springer, klättrar, pratar, you name it!

Jag är så glad och tacksam över att allt gått så himla bra. Tänk att jag burit två friska, krya, fina, underbara och roliga små tjejer i min mage! Nu ska dom själva gå i trappen och till och från bilen, jag får absolut inte bära! Saga gillar att hålla handen men Fia kan själv ? Dom älskar att borsta värst hår, har dragit ut allt i ena garderoben för att kasta in kuddar och gosedjur och gjort koja, sjunger och dansar. Dom kan göra en galen emellanåt och de gråa håren syns snart, men jisses vilken glädje dom ger! Jag har aldrig skrattat så mycket förut!?

Jag bara älskar att leka med dom, busa, sjunga och läsa böcker. Jag älskar att höra deras små skratt, när dom pratar, härmas och säger mamma. Hjärtat smälter varje gång! När dom var små var det ju en själv som pussade och kramade dom ständigt men nu får man verkligen tillbaka vilket jag verkligen älskar! Underbara barn!❤

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *