1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Nu är dom installerade!

 

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Babyland

God kväll kära ni! Hoppas ni haft en superskön söndag. Brorsan sov här igår till idag så vi gick upp och åt frukost tillsammans vid 8.30. Därefter blev det bus och stoj tills det var dags att sova middag! När tjejerna sov passade jag tråkigt nog på att sortera in massa viktiga papper i pärmar. Så skönt när det var gjort!

Han blev hämtad innan lunch och strax därpå vaknade tjejerna så vi stekte pannkakor och åt? Mums!? Därefter gjorde vi oss iordning och åkte och hämtade syrran i stallet. Vi hämtade lite saker hos föräldrarna innan vi åkte hem igen då det var mellisdags för tjejerna. Själv installerade jag nya bilstolarna från Axkid som vi vann! Superfina! Dock kommer dessa vara i mammas framtida bil sen men hon behöver en större bil först. Hennes lilla mariokart får man knappt plats med en väska i ovh dessa var till och med stora i min enorma bil?

Nu väntar vi på mamma som har slutat jobbet och sen blir det julmarknad!???

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *