1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Årets första julmarknad

 

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Babyland

Idag var vi på årets första julmarknad? Jag, mamma, syrran och tjejerna. Så mysigt!? Det var julmarknad inne i Västerås City så vi var ju tvungna att kolla in den. Inte lika mysigt som en “riktig” julmarknad men det var mysigt ändå!

Vi träffade tomten och tomtemor och tjejerna var så faschinerade???? Och dom var fascinerade av tjejerna❤ Det var så fint med all belysning och julmusiken som ekade över hela stan? Tjejerna fick en ballong denna gången med och dom älskar den.

Det blev lite kvällsmat på stan och efter 17 var det dags för fyrverkerier som tjejerna kikade faschinerande på! Så mysigt och det kändes som nyår just där och då, julen försvann nästan och mitt i allt spelades varenda låt från James Bond? Don’t ask..

När vi gick till bilen hann Fia somna till två sekunder så dom fick gå till bilen båda två. Båda älskar att få gå själva och mitt hjärta smälter för dom är så söta när dom går där❤ När vi kom somnade dom på stört och jag har vart effektiv. Hundarnas klor är klippta, tänder borstade, smådjuren fixade, lägenheten dammsugen och nu är det sovdags för denna mammans del?? Hoppas på en bra natt inatt och att vi får lite snö imorgon! Sov gott fina ni❄️

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *