1 - 1 1/2,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Samarbete,  Vardag

Vilka deals!

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Black friday!⚫️ Ingen kan ju ha missat?!?? Har ni stått utanför dörrarna till era favvobutiker? Det har inte jag gjort? I år ligger jag efter enormt!  Jag har försökt att inte kolla på leksaker till exempel för tjejerna har enormt mycket, för mycket. Dom leker inte ens med allt för dom vet knappt att dom har hälften! Plus att vi har så sjukt mycket efter mig och syskonen så det går ingen nöd på tjejerna. Det är så trist om det inte används när det finns  a l l t  verkligen och jag vill att dom ska uppskatta det som har, annars är det bara onödiga pengar att spendera.

Hur som helst, vi var ju till Erikslund en snabbis. Jag skulle hämta ett paket som ej kommit (??‍♀️) och så köpte jag lite nya underkläder. Välbehövligt! Har precis rensat så det kändes skönt att få handla loss!

Har ni gjort någon bra deal? Dela gärna med er!?? Det är ju black friday i några timmar till?

 

Tre tips jag har är;

Hoppiloo har just nu 25% rabatt på hela deras sortiment samt fri frakt! Jag beställde hem lite rosetter till flickorna som dom kommer kunna ha så fort håret växt ut lite till??

 

 

EverydayBaby har 20% rabatt på hela deras sortiment! Glasfaskor med silikon som ändrar färg vid för hög temperatur!?? Tack vare silikonen klarar flaskorna ett fall på 3 meter utan att gå sönder det minsta!

 

 

Bagoffun har just nu rabatt på fuskpäls till barnvagn från Babylee Design! Just nu 239:- (ord. 319:-)! Uppge bara ‘twinmom’ i kassan?

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *