1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Charmtroll i folkmassor

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Hoppas ni haft en fin dag idag! Här har det snöat lite smått men för varmt för att det ska ligga kvar. Nu vill jag ha det vitt ute?❄️

Vi var som ni vet och hälsade på (säger man ens så??) när brorsan och hans klass hade loppis på skolan för att samla pengar till något. Tjejerna sprang fritt där inne och varenda människa tittade på dom och inte på sakerna? Min gamla lärare var där som också är brorsans lära, och hon gav tjejerna varsitt gosedjur. Jag skojar inte när jag säger att varenda människa stod runt om tjejerna?

Efter hämtade vi syrran och åkte hem. Därefter har jag bara städat. Efter maten blev det ett bad för tjejernas del och när dom somnat blev det ett bad innan soffan kallade. Nu är det dock sovdags och jag hoppas på att vakna upp till ett vitt västerås❄️

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *