1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Black week is here!

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Hörni, är ni lika taggade som jag?! Black week är här och alla butiker bidrar med topperbjudanden! Vem kan motstå?!??‍♀️ Jag har klickat hem sista julklapparna åt tjejerna men det är ju så mycket mer fint man vill ha?

Idag har vi iallafall storhandlat vilket var behövligt. Det har snöat hela dagen men nu är det plusgrader så det är väl borta imorgon igen? Dagen har för övrigt vart lugn med mycket fix och lek hemma. Vi var helt slut efter storhandlingen så ingen orkade göra något? På kvällen blev det mys och sen ett bad innan läggdags så båda somnade på stört?

Själv har jag kollat på Meltzer & Döden och det blir samma visa varje gång, man börjar verkligen tänka. Jag är själv extremt rädd för döden och tänker jag för mycket skulle jag bli galen. Men det är fortfarande viktigt att prata om och jag tror verkligen att man måste komma över det för att kunna leva riktigt ordentligt!

Nu är det dock sovdags för min del. Jag är så galet trött trots en bra natt? Sov gott fina ni och passa på att klicka hem julklapparna nu?

 

Kolla Sagas hår?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *