Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Jag vann!!

 

 

Inlägget innehåller reklam från Albrekts Guld

Jag svävar på moln och är helt varm i hela kroppen!! Jag kan inte fatta att jag vann! Jag vann!?

För ett tag sen deltog jag i en tävling på Facebook där Axkid tävlade ut två bilstolar, en Minikid och en Wolmax. Jag deltog och tänkte inte så mycket mer på det då jag aldrig vinner något. MEN så idag såg jag att Axkid hade taggat mig på Facebook och jag fattade inte först, men JAG vann! JAG!? Jag fattar inte! Jag är så glad just nu så ni anar inte!

Jag är i behov av två bilstolar till mammas bil och så vinner jag de två jag kollat på!!? Lycklig är bara förnamnet!❤

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *