1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Hej mitt vinterland!

 

 

Inlägget innehåller reklam från Bubbleroom

Hej fina! Idag åkte vi till föräldrarna efter lunch. Mamma och syrran var hemma så det blev tjejmys! Det har snöat hela eftermiddagen så vi var ut i snön vilket tjejerna älskade! Dom sprang omkring och ville inte alls gå in?❄️

Vi gick och mötte brorsan som kom med skolbussen och han blev så glad! Han är så mallig över tjejerna och dom älskar honom❤ Vi traskade in och åt lite mellis för att sedan fortsätta lekandet. Eller röjandet? Fia har kommit på att hon kan skrämmas vilket hon nu gör heeeela tiden, älskade barn❤

Innan kvällsmaten kom en familj och köpte en av alla miljoner vagnar vi har. Skämt å sido, så många vagnar har jag inte? Men jag har två äldre emmaljungor men det räcker med en som ska vara som extra hos föräldrarna så ena fick alltså flytta. Därefter var det dags för kvällsmat innan jag och syrran åkte till stallet.

Vi åkte hem lagom till läggdags så dom somnade i bilen. Jag körde en liten omväg för att dom skulle komma in i djupsömn så det skulle bli enkelt för mig. Gör jag så, så somnar dom alltid om direkt när man kommer upp, annars blir det bara som en powernap och då är dom vakna till midnatt? Mamma kom förbi en stund och drack lite glögg för en stund sedan men åkte för ett tag sedan för nattjobb. Själv sitter jag och slöar i soffan men ska ta och jobba lite!?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *