Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag,  Vlogg

Julen flyttade in

 

 

Inlägget innehåller reklam från NordicFeel

Idag hämtade vi syrran på hennes praktik Och åkte och skickade två paket innan vi åkte hem. Tjejerna har börjat vägra bli burna till och från bilen och ska enbart gå själva, så det får dom. Jag dör sötdöden varje gång? Älskade små skruttungar!! Saga skulle hålla moster i handen på vägen hem och det såg så sött ut. Mina små minimänniskor?

Hörni, julen har flyttat in! Ja jag vet, jag vet.. Alldeles för tidigt.. MEN! Eftersom det inte julpyntades förra julen hos oss då vi var mitt uppe i flytt, så tänkte jag att vi slår på stort i år!? Ingen högtid slår julen, det är så mysigt allihop. Nu längtar jag till första december så det riktiga julmyset kan börja!??

Dagens vlogg finns HÄR

Nu är det sovdags för min del och jag hoppas hoppas på en bra natt! Jag är så trött så jag ser ut som en zombie. Godnatt fina ni!?

 

IMG_5365

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *