Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Sjuktiderna är här

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Greatdays

Sjuktiderna är här och kommer väl inte som en chock med tanke på att den kommer varje år? Jag har alltid blivit dumförklarad för att jag är så noggrann med att man inte är i ansiktet på tjejerna, att man inte kommer över när man är sjuk oavsett om man “bara” är förkyld, och att man spritar händerna när man kommer hem från skolan, affären osv.

Det är så enkelt att smitta ett litet barn och en vanlig förkylning som är ofarlig för en vuxen kan vara livshotande för ett litet barn. Nu börjar RS-tiderna igen och jag är livrädd. Inte sjukligt rädd som många kanske vill få det till, men man är på sin valt och speciellt när man har prematurer.

Så, ska du hem till någon som har barn och du blir sjuk, oavsett om det är förkylning, halsont eller magsjuka, avstå från att komma! Det går alltid att boka om!? Meeen vi hoppas så klart att vi håller oss friska hela vintern allihop?

 

Bildkälla: Google

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *