Julpynta i oktober?

 

 

Inlägget innehåller reklam från Hemtex

Har ni börjat julpynta? Eller är det bara jag som sååå gärna vill det?!? Julen är seriöst det bästa jag vet, ingen annan högtid slår julen! Det är så mysigt med alla tända ljus, pyntningen, julmusiken, snön (om vi har turen att ha någon) och gemenskapen! Allt!

Det är tradition att börja kolla på Elf första advent och typ varje dag fram till jul? Likadant med en julpysselkväll, och att syskonen sover här och vi julbakar! Julstrumpa är så klart ett måste för adventspaketen och julkalendern kollas alltid på, och är det en dålig kollar man på en gammal! Morgonpaket får man alltid på julafton och Kalle kollas på klockan 15. It’s the most wonderful time of the year!???❄️

Är ni lika tokiga som jag?? Jag längtar såå och vill klä granen ikväll?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *