1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  S&S första,  Vardag

Halloween – ja/nej?

 

 

Inlägget innehåller reklam från Åhléns 

Hallå hörni! Firar ni halloween?? När Halloween kom till Sverige för inte allt för länge sen så hade vi alltid halloweenfest med familj och vänner, då hemma hos mormor varje år! Så roligt och det bjöds på mat och fika samt musik och dans, och alla var så klart utklädda!

De senare åren har vi istället bara vart familjen och ätit mat och lite fika, så klart färgat och format som creepy saker. Jag har även hållt halloweenrunda i skogen bakom familjens hus och denna har varje år blivit läskigare och läskigares då syskonen blivit äldre. Förra året bjöd jag in mormor som hemlig gäst som spelade zombie, ish. Jag gör alltid en gång med levande ljus som visar vägen till mig som sitter högst upp på toppen utklädd till häxa. Längs vägen har det vart frågor som dom ska svara på och har dom rätt svar så får dom varsin liten present och godis. Läskig musik spelas i bakgrunden! Förra året som sagt fick mormor vara med i smyg och ingen visste att hon skulle vara med.

Jac ställde henne i mörkret med en ficklampa som hon när familjen gick förbi, skulle tända under hakan och bara stå tyst. Hon var utklädd så klart så det kunde lika gärna vart jag. När familjen rörde sig uppåt gick mormor sakta efter med släckt lampa i mörket och ni kan ju förstå paniken när dom insåg att jag satt där uppe och att det var någon annan där nere!? Lyckad runda med andra ord! Och det var läskigare än det kanske låter?

Hur gör ni? Firar ni halloween? Här hemma dekoreras det inte så förutom just den kvällen. I år blir det en barnvänlig runda eftersom tjejerna är med❤

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *