1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Det är de små sakerna

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Godmorgon fina ni! Idag tog vi sovmorgon till 07.00 och somnade sen om till 08.00! Såå skönt? Vi mös i tjejernas säng en stund innan vi gick upp och gjorde frukost.

Idag blev det mysfrukost i soffan för det var lite kallt så det var skönt att krypa ner under filten och äta tillsammans? Jag tycker det är de små sakerna som gör mest. Det är så lite men ändå får man så mycket! Mina små tjejer?

Det blev ett varmt bad tillsammans när vi lekt en stund efter frukosten vilket dom älskar. Det är verkligen två små badgrodor! Nu sover dom middag och jag har precis duschat. Nu ska jag förbereda lunch och sen intervju! Wish me luck!??

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *