10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Okej att vara trött

Hej mina fina! Tjejerna har sovit relativt bra men vaknat flera gånger och velat ligga nära, så även om man sovit okej så stör dom där små uppvaken sömnen ändå och tröttheten kommer efter en.

Jag tycker ofta folk verkar försköna sanningen om trötthet, att man inte alls är trött med barn och man orkar med allt som vanligt. Är det verkligen så? För mig stämmer det inte alls. Jag plockar och städar hemma hela tiden men lik förbannat är det skitit igen tre sekunder senare. Men vet ni vad? Det är verkligheten med barn!

Senaste dagarna har vart hektiska då det är mycket som ska fixas med. Tjejernas födelsedag närmar sig med stormsteg och det är så mycket att ordna inför det! Imorgon är det möte, på tisdag BVC och 1-års vaccination, på onsdag är det fotografering i Örebro, på torsdag ska det göras klart inför fredagen för då fyller tjejerna, ja ni förstår!? Detta tillsammans med tröttheten ger en zombie-mamma.

Tröttheten syns även tydligt på mig. Jag orkar inte fixa mig för fem öre så håret är ett skatbo? Men vad gör det om 100 år? Jag hoppas få sova lite mer inatt så man får ladda batterierna lite! Till och med George Clooney är trött!

 

 

Imorse fick vi spontanbesök av bästa gammelmoster! Vi tog en kopp te medan jag åt frukost och sen busade vi med tjejerna. Hon fick så mycket gos att hon klarar sig för ett år framöver? Hon stannade till tjejerna skulle sova middag?

I förmiddags hörde jag Saga väldigt arg så jag gick och kollade henne då jag diskade. Jag hittade henne under pallen i hallen och hon kom inte ut? Dessa två och deras hyss alltså! Tokungar!❤ För ett tag sedan hittade jag Fia på väg in i varukorgen på extravagnen men hon hade fastnat så hon kom varken i eller ur?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *