10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Tanka energi

Just nu är det inte mycket som går enligt mina planer, eller min väg överhuvudtaget. Idag behöves det tankas energi så när mamma slutat jobbet åkte vi ut till dom och åt mat tillsammans, brorsan och pappa var dock inte hemma så det var bara familjens alla brudar.?

Det är så galet skönt att komma iväg och bara vara, lyssna på tystnaden (ja, det går faktiskt), känna den friska luften, bara känna lugnet! Det gör något med en som verkligen behövs, helst varje dag men tyvärr bor vi ju i stan?

Efter vi ätit allihop åkte jag och syrran till stallet och bara njöt. Så skönt att komma dit och jag saknar verkligen att vara där varje dag! Nu blir det dock snart så igen!? När vi vart där en stund åkte vi hem och hämtade mamma och tjejerna, lämnade syrran hemma och åkte hem till oss. Mamma skulle iväg på jobb så hon var här en stund även på kvällen. Innan vi åkte hem blev det dock ett stopp på Willys för att handla snabbt och tjejerna röjde på! Godishyllan var roligast?

Nu är det dock sovdags för denna mamman som knappt orkar hålla ögonen öppna! Eftersom jag kastade kameran i golvet (nej inte med flit?) så kommer vloggen upp imorgon! Så nu blir det tyvärr fortsätta vlogga med mobilen ett tag! Sov gott fina ni!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *