10-12 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Gårdagen på landet

Hej mina fina! Igår åkte vi som ni vet till mina föräldrar och stallet för att komma hemifrån och slippa alla jobbiga måsten. Väldigt skönt vill jag säga! Var så välbehövligt att ladda lite ny energi?

Dock glömde jag min laddare när vi åkte hem på kvällen så därför har jag inte kunnat vara aktiv förrän nu då jag fått tillbaka den, och givetvis hade jag inget batteri kvar i telefonen.. Skönt med lite detox från social media också! Men nu är vi tillbaka!

Mamma kom innan lunch och tog tjejerna så jag kunde åka och hjälpa mormor kasta skräp på tippen. Snacka om att jag är trött nu efter att ha sprungit i trapporna miljoner gånger och burit tunga saker.. Årets träning!?? Mötte upp mamma innan 14 så hon kunde åka till jobbet.

Det regnar ute så vi myser inne just nu men ska gå och hämta ut ett paket efter maten tänkte jag.

Gårdagen var hur skön som helst! Vi tog det lungt, var i stallet, plockade amerikanska blåbär från mammas buske, tog en promenad, mös och jag tog en skogstur med bara hundarna! Kvalitetstid!? Vi kom hem innan 20 och då hade tjejerna somnat i bilen och behövdes bara göras iordning och bäddas om.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *