10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Behov av att komma hemifrån

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Åhléns

Idag kände jag verkligen att vi behövde åka hemifrån så vi åkte till stallet. Så enormt skönt att komma bort och bara slappna av! Har så mycket måsten hemma som måste tas tag i men just idag kände jag att jag inte orkade. Ibland är det okej!

Vi åkte som sagt till stallet och bara mös! Jag gjorde iordning allt och hundarna sprang som vildingar!

Efteråt åkte vi och väntade på tjejernas morbror på hans skola och sen köpte vi varsin glass. Sen åkte vi hem till föräldrarna. Tjejernas moster kom en stund därpå och sen var det mellisdags!? Just nu leker vi men snart ska vi ta en promenad innan kvällsmaten!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *