10-12 månader,  Familjen,  Flickorna,  Graviditeten,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Träning,  Vardag

Världens bästa månad

Hej fina! Hoppas ni sovit gott och att starten på dagen vart bra! Jag har skjutsat syrran till praktiken medan mamma vaktade tjejerna innan jobbet och även köpt blöjor! Skönt att fylla på lagret igen!????

Tjejerna vaknade för en stund sedan och äter lunch just nu och snart ska vi göra oss iordning för att ta en promenad med tjejernas gammelmormor. Superskönt ute idag trots att solen inte lyser!?

Hörrni, det är september och har vart i elva dagar. Denna månad innebär en av de bästa sakerna som kan hända – tjejernas ettårsdag! Ni vet ju att jag är mitt uppe i planering vad gäller det för att göra dagen till den bästa!

Denna månad innebär även en del förändringar. Jag söker jobb för att komma iväg lite och även för att tjäna lite extra pengar. Håll tummarna att jag får ett jag sökt!?? Jag har även börjat tagit tag i träningen vilket förhoppningsvis ger en piggare mamma som orkar bära 16 kg i trapporna dagligen! Och förhoppningsvis lite snyggare också?

Dessa bilder påminde Facebook om igår – det hade igår gått ett år sedan dom lades upp. Idag är det 11 dagar kvar till tjejernas stora dag!❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *