10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Vardag

Bara massa babblar

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från Matsmart

Hej solstrålar! Idag skiner solen här vilket behövs!☀️ Vi har städat lite på förmiddagen och tjejerna sov max 30 minuter innan lunch så det blir spännande att se om dom orkar hålla sig vakna till läggdags!?

Vi har precis ätit lite lunch och leker på tjejernas rum just nu. Dom fick ett dockhus av en vän till familjen och där leker dom med sina Babblar hela tiden! Dom ska gå in och ut genom dörrarna, dom ska bada och stå i köket! Mitt hjärta smälter av att se dom leka? Och att dom är så duktiga! Mina små tjejer❤

Vi ska snart ta en promenad till affären och köpa blöjor. Senare kommer mamma förbi efter jobbet en stund? Hoppas ni får en toppendag!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *