10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Slitig lördag

 

 

Inlägget innehåller reklam från Matsmart

Godkväll kära ni! Hoppas ni haft en toppenlördag! Här har det bara slitits hela dagen.. Natten var inte bra alls så har vart galet trött. Förmiddagen gick åt som vanligt till att leka och vid 14 åkte vi till stallet och mötte upp syrran. Vi var tyvärr inte kvar nå länge alls men vi behövde hem och fixa mellis åt tjejerna. Fia kräktes i bilen på vägen hem och mest sannolikt är att hon var åksjuk då hon mådde bra en stund efter och fortfarande, samt att hon ätit lite?

Mamma kom strax efter 15 då hon jobbat och tog tjejerna medan jag och syrran åkte till vår mormor för att hjälpa henne rensa och organisera på vinden. Ångrar att vi inte tog en före- och efterbild för det var enorm skillnad! I veckan åker vi till återbruket!

När vi var klara åkte vi och köpte ChopChop och åkte hem och åt. Tjejerna busade en stund innan läggdags och nu gås det bara här hemma! Dom är så duktiga!❤ Känns så konstigt bara då dom kom nyss?

Kvällen har gått åt till att fixa i smådjursrummet. Har möblerat om och har städat några av burarna. Så skönt! Denna dag har dock bara bestått av slit känns det som, och speciellt eftersom jag är så galet trött? Jag har hunnit sytt ett par byxor åt tjejerna iallafall och dom andra syr jag imorgon! Nu ligger jag i sängen och kollar på film med snart är det sovdags. Sov så gott fina ni!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *