10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första

Förberedelser pågår

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Hej mina fina! Idag har jag suttit och fixat inför tjejernas tårta. Whaaaat tänker ni säkert då, men dekorationen ska inte ätas och för att det ska hinna stelna är det bäst att göra det nu, samt för att jag ska ha tid över och slippa stressa in i det sista! Tjejernas dag ska blir precis som jag tänkt, INGET ANNAT!?

Såå, synd det vilka det är? Bobbo fattas samt sista taggen på Diddi men jag måste köpa hem röd pastafärg så han är inte glömd! Tjejerna vet vilka det är iallafall och lös upp som solar och pekade “DÄÄ” ? Mammahjärtat smälte❤

Ska fortsätta med dekorationerna imorgon tänkte jag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *