10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Bästa årstiden

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret 

Är det bara jag som älskar hösten? Jag älskar verkligen allt som hör till! För mig är chai höst, så det dricker jag typ bara när det är höst, så gissa om jag dricker massor nu??? Har tagit fram mina sjalar, höstjackor och tjejernas fina höstkläder! Jag älskar detta!❤

Jag har fixat hemma hela dagen utöver all lek med tjejerna så klart. Fixar i djurrummet och har plockat och donat. Tjejerna sover inte middag på eftermiddagarna längre utan sover en timme på förmiddagen bara, vilket känns så konstigt! Det visar verkligen på att jag har två små barn nu, inga små bebisar❤

Vi tog en promenad i det underbara vädret och gick sen för att möta upp mamma på jobbet när hon slutat. Hon blev lika glad som hon alltid blir!????

Mamma lekte med tjejerna på eftermiddagen medan jag fortsatte dona i djurrummet. Mycket som ska fixas! Hon åkte hem när tjejerna skulle sova och dom somnade direkt precis som dom brukar? Själv tog jag en välförtjänt dusch efter ett långt, varmt bad. Nu blir det film innan det är sovdags! Hoppas ni haft en fin dag??

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *