10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Vardag

En bra morgon

Hej fina ni! Hoppas ni sovit gott? Det har vi gjort! Tjejerna vaknade 07.30 och vi mornade oss till 8 då vi gick upp och åt frukost! En riktigt bra morgon med andra ord!??

Efter frukosten har vi bara lekt en massa och tjejerna är överallt och ingenstans numera! Fia kröp iväg och en stund senare hörde jag bara hur hon gjorde något läte som lät lite småirriterat så jag gick och kollade och då har hon börjat krypa in i varukorgen på extravagnen men “fastnat” och kommer inte längre, varken in eller ut? Jag skrattade så tårarna rann? Gullunge!

Nu håller dom på och river vardagsrummet vilket dom är duktiga på! Detta görs cirka fem gånger om dagen? Men vad gör det när dom är lyckliga?!? Älskar att höra och se dom busa, alla glädjerop, skratt och leenden?❤

Hoppas ni får en toppendag idag!?

 

IMG_2945

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *