Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Vardag

It’s just my luck

Ja, är det något jag har så är det otur.  h e l a t i d e n.. Jag orkar inte med denna otur!
Här är allt som hänt senaste tiden;

• Jag fick inte jobbet jag sökte
• Laddaren till datorn är trasig så jag kan inte komma in på datorn
• Sladden till DVDn är sönder
• Sladden till skrivaren är sönder
• Skärmen på telefonen är spräckt
• Rally blev inte godkänd hingst
• Min bil pajar snart

Och nu har även tvättmaskinen som jag är beroende av TRASIG!! En bygel ur min BH har på något vänster åkt ur och in i trumman och går inte att få ur så den låter som en bomb som ska explodera.. Detta trots tvättpåse? Jag orkar inte! När är det min tur att få lite tur?! Bäst av allt är ju givetvis att jag inte har råd att ändra något av detta.. Det är tur att jag har tjejerna❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *