10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Födelsedagsplanering

Hej i höstvädret! Här är det blåsigt och regnar, men väldigt mysigt måste jag säga!?? Tjejerna sover middag men det är snart dags att laga lite lunch. Jag sitter för tillfället och försöker planera tjejernas ettårsdag?? Jag fattar inte vart tiden tagit vägen! Mina små bebisar blir stora tjejer!❤

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha för tema. Först var jag inställd på unicorn-tema, men eftersom dom älskar Babblarna kanske det är ett bra tema! Men så är dom ju prinsessor och då kanske det är bäst?! Gaaah jag vet inte!

Jag tänkte göra en tårta åt oss och en varsin mini åt tjejerna, alltså samma tema. Men nu kanske jag ska göra en prinsesstårta med unicorns och Babblarna som bor i slottet? Det vill säga tårtan. Låter det galet? Jag vet inte! Hjälp denna vilsna mamman.

Är osäker på smakerna också men jag älskar ljusa bottnar med hallonmousse och passionsmousse. Tjejerna får en sockerfri tårta med bär!

Jag har iallafall slagit in en del av presenterna dom får av mig, och önskelista till släkten är utskickad. Tjejernas stora dag ska bli fantastisk!❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *