10-12 månader,  Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Precis som jag tänkte

Hej fina ni! Dagen har gått i ett och det har vart fullt upp så bloggen och vloggen har inte hunnits med..? Klockan var ställd på 04.00 imorse men jag snosade till 04.20 och gick därefter upp och klädde på mig, borstade tänderna, packade och donade. Klädde försiktigt på tjejerna ca 04.40 sen bar vi ner till bilen. Åkte och hämtade syrran först för att sedan hämta hennes kompis Frida. Sen bar det av mot stallet för att lasta Rally och sedan åkte vi mot Kristinehamn.

Vi var framme precis i lagom tid för att hinna till ID-kontrollanten. Han mätte 79cm och 12,5 i skena. Högre än jag trodde! Sen fick vi vänta ett tag tills det var dags så vi satte oss i fiket så tjejerna fick krypa runt och jisses vad dom härjade! Vi bytte blöja en stund senare och gick sedan och satte oss på läktaren för att kolla första klassen. En stund senare gick jag och Frida och gjorde iordning Rally medan syrran satt kvar då tjejerna sov i vagnen.?

Idag visade inte jag utan min vän Sanna och det gick bra men tyvärr gick han inte igenom, vilket var precis som jag tänkte tidigare. Tyvärr! För han är såå fin, men det är bra att dom är hårda, vi vill ju bara ha toppdjur i avel! Men detta innebär dock att kulorna klipps i höst när flugorna försvunnit (läs dött) och sen påbörjas inkörning för att sedan hitta ett toppenhem åt honom❤ Hårt, men verkligheten tyvärr. Man kan ju inte behålla alla och jag anser att han får det bättre någon annanstans där han får gå som valack, för fler valacker ska vi inte ha.

Nu hoppas vi på Sessans föl, Bebbe, eller Pure Seduction som han heter i stammen, men det är över ett år kvar dit! Och så får vi se vad det kommer för föl i vår?

Tjejerna har skött sig exemplariskt hela dagen och det var bara sista biten hem som dom tröttnade på bilåkandet. Vi åkte hem direkt efter alla var avsläppta och lekte så fort vi kom hem! Ni kan ju gissa vilka som härjade som aldrig förr????

Pappa och brorsan tittade förbi på eftermiddagen och började sätta ihop tjejernas spjälor till sängen! Kommer bli såå fint! Precis som jag tänkt mig? Slutresultatet kommer givetvis sen? Nu ligger jag i ett varmt bad och försöker släppa stressen, och snart ska hundarna ut innan jag kryper ner i sängen och kollar på film!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *