10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Fart, jag är fart..!

 

 

Inlägget innehåller reklam från Disney Store

Idag kom nästan hela familjen, pappa saknades, på eftermiddagen. Med sig hade dom Spicy Hot så vi åt tillsammans medan tjejerna röjde???? När vi ätit klart tog jag syskonen och åkte ner på stan för att gå på premiären av Bilar 3! Så bra var den! Jag ääälskar blixten, och tecknade filmer, och Disney??

Mysigt att komma iväg med syskonen lite medan mamma vaktade tjejerna. Lite kvalitetstid för oss alla!? Sen vi kom hem har jag bara slappat i soffan. Det behövdes faktiskt! Ibland får man ha sådana slökvällar!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på film. Imorgon är det mycket som ska donas med! Hoppas ni haft en bra kväll!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *